Diskutim: “Ngacmimet seksuale”

EN Version – Discussion: “Sexual Harassment” The issue “Sexual Harassment” is really one of the most prominent topics in our schools and community, but very little is said about it. KYC in collaboration with the non-governmental organization ETEA managed...
Trajnimet mbi “Menaxhimin dhe Udhëheqjen” po vazhdojnë…

Trajnimet mbi “Menaxhimin dhe Udhëheqjen” po vazhdojnë…

Trajnimet në kuadër të projektit “Building a Generation of impact through Student Council” të financuar nga GIZ, po vazhdojnë, me ç’rast u vizituan shkollat: Asim Vokshi, Gjergj Fishta, Nazim Gafurri, në komunën e Prishtinës.   Tashmë në trajnime janë përfshirë...