Trajnimet mbi “Menaxhimin dhe Udhëheqjen” po vazhdojnë…

Trajnimet mbi “Menaxhimin dhe Udhëheqjen” po vazhdojnë…

Trajnimet në kuadër të projektit “Building a Generation of impact through Student Council” të financuar nga GIZ, po vazhdojnë, me ç’rast u vizituan shkollat: Asim Vokshi, Gjergj Fishta, Nazim Gafurri, në komunën e Prishtinës.   Tashmë në trajnime janë përfshirë...
Tregime Suksesi

Tregime Suksesi

Këshilli Rinor Kosovar ka realizuar me sukses projektin “Fuqizimi i një gjenerate të re në shkolla të mesme të Kosovës” në mbështetje të SCO-K dhe menaxhuar nga KCSF. Në kuadër të këtij projekti KYC ka arritur të fuqizoj rolin e nxënësve ndaj ngritjes së cilësisë së...
Testit Hulumtues për Klasat e V-ta

Testit Hulumtues për Klasat e V-ta

Këshilli Rinor Kosovar me datë 21, 22, 23 Prill në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë bëri administrimin e Testit Hulumtues për Klasat e V-ta në komunën e Kaçanikut, Gjilanit dhe Fushë Kosovës.   Qëllimi i këtij testi ishte që të matet...