Trajnimet në kuadër të projektit “Building a Generation of impact through Student Council” të financuar nga GIZ, po vazhdojnë, me ç’rast u vizituan shkollat: Asim Vokshi, Gjergj Fishta, Nazim Gafurri, në komunën e Prishtinës.

 

Tashmë në trajnime janë përfshirë mbi 100 nxënës të cilët po shfaqin interesim mbi temat që po diskutohen.

 

Në ditët në vijim do të vizitojmë Gjilanin dhe Klinën ku do të përfshihen 11 shkolla.