Jame Leona Jahiri, vullnetare nga viti 2013 ne komunen e Ferizajt. Nga femiria kame pasur gjithmone deshir te kontriboj ne komunitetin tim duke u angazhuar ne rritjen e kapaciteteve te te rinjeve ne komunitetin tim. Gjate kesaj kohe kame pasur nje eksperinc shume te mire duke u anagazhuar ne shume aktiviete humanitare, shoqerore dhe socile.
Ndere eksperiencat me te mira qe kame pasur ishte perfaqesimi i komunes sime ne KNK ne vitin 2018/2019. Angazhimi im potencial munde te vie ne fushen e nderrmarresis dhe idejimit te projektve te ndryshme.