Jam Albina Haklaj, nxënëse e vitit të tretë në Gjimnazin “Vëllezërit Frashëri” në Deçan. Njëherësh jam edhe përfaqësuese e Komunës së Deçanit në KNK. 

Të përkushtohesh për një të mirë të përgjithshme përveç që mund të duket si sfidë, është kënaqësi dhe nder. Le të bëjmë KNK së bashku një vlerë të shtuar të shoqërisë sonë!