Studion Arkitekturen ne Universitetin e Prishtines, perfitues i burses Erasmus+ ne Anhalt University of Applied Sciences, i perkushktuar ne fushen e arkitektures, planifikimit urban dhe artit. Ka perfunduar shkollen e muzikes per Kitare, eshte Ambasador i Ri i Kosoves ne Ishujt Filipine dhe sportist i dalluar ne Kombetaren e Volejbollit te Kosoves, tash e sa vite rotarian dhe aktiv ne pune vullnetare si dhe aktivist ne shoqeri per nxitur dhe zhvilluar mendimin kritik.