Gjate shkolles se mesme kam qene shume entuzjast per permisimin e sistemit te edukimit ne pergjithesi, per kete arsye takova njerze qe mendonin ngjashem dhe iu bashkova KYC-it dhe KNK-s (2015-2016). Edhe pas perfundimit te ketyre aktiviteteve deshira per te ndikuar pozitivisht ne ambientin qe me rrethon nuk u ndal. Une vazhdova te fokusohem ne industrin e energjis se pastert siq eshte Energjia Diellore. Ne kompanin te cilen punoj mu dha mundesia te plotesoj deshiren time per ndikim ne komunitet por njekohesisht te avancoj aftesit e mija ne organizim, menaxhim, kretivitet dhe komunikim.