Unë jam Blenda Pajaziti, nxënëse e shkollës së mesme të mjekësisë. Njëkohësisht perfaqësoj shkollat e mesme të komunës së Pejës në KNK. Objektivat e KD-Peja janë gjithmonë në përputhje me dispozitat ligjore dhe gjithmonë do të mundohemi të arrijmë të paarritshmen. Nxënësit kanë nevoja e po ashtu edhe probleme të cilat do t’i prioritizojmë dhe ti zgjedhim e për këtë premton gjenerata 2022/2023.