Trajnimet mbi “Menaxhimin dhe Udhëheqjen” po vazhdojnë…

Trajnimet mbi “Menaxhimin dhe Udhëheqjen” po vazhdojnë…

Trajnimet në kuadër të projektit “Building a Generation of impact through Student Council” të financuar nga GIZ, po vazhdojnë, me ç’rast u vizituan shkollat: Asim Vokshi, Gjergj Fishta, Nazim Gafurri, në komunën e Prishtinës.   Tashmë në trajnime janë përfshirë...