Unë quhem Poema Saraqini.Kam lindur me 18.06.2006.Pra jam 16 vjeqare .Vi nga qyteti i Gjakovës.Jam në klasën e 11 në Gjimnazin “Hajdar Dushi”.Studioj shkencat natyrore.Marr pjesë në shumë organizata jo qeveritare.Këtë vitë jam Perfaqesuese e Nxënësve të Gjakovës .Mendoj që kjo është një ndër arritjet e mija më të mëdhaja gjatë këtyre viteve.Pëlqej njerzit që më sfidojnë .Jam shumë e aftë për komunikim ,andaj di të perfaqesoj Gjakovën ashtu siq i ka hije një qyteti të bukur si Gjakova .Eshtë nder,privilegj dhe krenari të jem zëri i nxënësve të Gjakovës.Me kënaqësi ,Poema e Gjakoves .