Unë quhem Jeronim Sabedini,Jetoj në Ferizaj.Jam nxënës i klasës së XI dhe vijoj mësimet në Shkollën e Mesme ”Qendra e Kompetencës” në Ferizaj.Këtë vit jam përzgjedhur si kryetar i Këshillit të Nxënësve në shkollën tonë dhe njëkohësisht përfaqësues i Shkollave te Mesme ne nivel komunal.Është nder,krenari e privilegj që të jem zëri i nxënësve të Komunës së Ferizajt.

Shpresoj që me punën time vullnetare të ngriti zërin e çdo nxënësi të shkollave tona!