Unë quhem Bleona Abazi.Jetoj në Fshatin Llabjan komuna e Artanës.Jam nxënëse e klasës së XI. Vijoj mësimet në Shkollën e Mesme Ekonomike Profesionale në Llabjan. Këtë vit jam përzgjedhur si përfaqësuese e Këshillit të Nxënësve në shkollën tonë.Është nder, krenari dhe privilegj që të jem zëri i nxënësve të Komunës së Artanës.Shpresoj që me punën time vullnetare të ngriti zërin e çdo nxënësi të shkollës tonë!