Elita N. Gruda, lindur më 2.5.2005 në Komoran.

Nxënëse e shkëlqyeshëme dhe kryetare e Këshillit të Nxënësëve në Gjimnazin “Gjergj Kastrioti – SKËNDERBEU”në Drenas dhe anëtare e Këshillit Drejtues të Këshillit të Nxënësëve të Kosovës.

Pjesëmarrëse në aktivitetet e të rinjëve të komunes dhe më gjerë, si përfituese  e projektit për të rinjë, organizuar nga komuna në bashkëpunim me Qeverinë Japoneze dhe pjesëmarrëse në konferencën ndërkombëtare “TRUTHS THAT ARE DENIDED” organizuar nga YIHR  Kosova.

Hapni rrugën për të rinjët, sukseset kurr nuk do të ju mungojnë!