Une jam Elion Hajdari 17 vjeçar  kryetar i shkollës  së mesme SHMF “Adem Gllavica”Lipjan drejtimi Administratë  publike (Juridik).Jam vullnetar i organizatave jo qeveritare civile dhe mendoj te studioj ne fushën e IT-së.Dhe merrem me punë vullnetare të ndryshme.Si përfaqësues  i komunes Lipjanit është privilegj qe te jem pjestar në KNK.