Une jam Anesa Vehapi vijoj mësimet në gjimnazin e shkencave natyrore “Gjon Buzuku”-Prizren si dhe jam përzgjedhur nënkryetare e KN-së në gjimnaz,gjithashtu perfaqësoj këshillin e nxënësve në nivel komune në Prizren.Është privilegj dhe përgjegjësi të jem pjesë e gjeneratës së XVIII-të të Këshillit Rinor të Kosovës.Ndryshimi per nje te ardhme te ndritur jemi ne,andaj ti japim kuptim atij!