Unë jam Albios Beqiraj jam 15 vjeç dhe vi nga komuna e Istogut. Mësimet i vijoj në SHML “Mithat Frashëri” jam ne drejtimin e IT-së. Jam përfaqësues i shkollave të mesme të komunës së Istogut. Pos kësaj jam i pasjonuar pas sportit më sakt sportit të hendbollit ku dhe marr pjes në përfaqësuesen u16 të Kosovës. 

Unë mendoj se duhet ti përkrahim të rinjët sepse ata jan e ardhmja.