Shqipdona Qestaj (Junik)

shqipdonaqestaj@outlook.com

Read more

Jam Shqipdona Qestaj, nxënëse e vitit të tretë në Gjimnazin “Kuvendi i Junikut” në Junik. Po ashtu jam edhe përfaqësuese e komunës së Junikut në KNK. Është nder dhe privilegj që të jem zëri i nxënësve jo vetem të komunës time por i të gjithë Kosovës! E ardhmja jemi ne!

Aolta Bajrami (Ferizaj)

aoltabajrami3@gmail.com

Read more

Aolta Bajrami e lindur më 03/08/2005 në Ferizaj, është nxënëse në Gjimnazin “Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj, shkollimin fillor e ka mbaruar në sh.f.m.u “Gjon Serreçi” Ajo është një 17 vjeçare ferizajase me ambicie të mëdha për komunitetin e shoqërinë. Ajo shquhet si një vajzë aktive duke e dëshmuar atë që nga viti 2020. Në dhjetor të vitit 2020 u bë deputete në organizatën joqeveritare “Kuvendi i të Rinjve të Ferizajt”. Në maj të vitit 2021, ka marrur pozitë në Kryesinë e Kuvendit të Rinjve të Ferizajt. Pastaj pas angazhimit të saj në tetor të po atij viti është ngritu në pozitën e Sekretares së Kuvendit. Ka vazhduar përgjatë vitit 2021 me aktivitete te shumta, ku pastaj në janar të vitit 2022 është zgjedhur Nënkryetare e Kuvendit të Rinjve të Ferizajt. Vazhdon akoma ta mbajë këtë pozitë deri më tani.  Ka qene vullnetare e javës për të drejtat e njeriut në organizatën Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut.  Ka marrur pjesë në trajnime të ndryshme duke dëshmuar se është aktiviste e zellshme. Është certifikuar nga Erasmus+, e shumë organizata të tjera. Këtë e ka dëshmuar edhe duke u bërë Kryetare e shkollës.

Rinor Fandaj (Therande)

rinorfandaj15@gmail.com

Klertina Qela (Gjakova)

klertina12@gmail.com

Blerta Limani (Viti)

blerta.limani32@icloud.com

Arber Jonuzi (Mitrovica)

jonuzi.arber2005@gmail.com

Read more

Unë jam Arber Jonuzi, nxënës i shkollës së mesme ekonomike “Hasan Prishtina”, njëkohësisht përfaqësues regjional i Mitrovices. Kam nderin të përfaqësoj nxënësit e qytetit tim e të flas në emrin e tyre për çdo nevojë/ankesë/kërkesë. Gjatë kësaj kohe, do jap maksimumin tim që të realizohen të gjitha nevojat në mënyrë profesionale duke ndjekur rrugët ligjore, logjikën dhe arsyetimin. Ne jemi gjenerata e së ardhmes, pra pse mos t’i përmirësojmë metodat e së tashmës që të mos përsëriten gabimet e të kaluarës? Dolli, për një të ardhme sa më të mirë e të suksesshme per të gjithë nxënësit!

Blenda Pajaziti (Peja)

blendapajazitidco@gmail.com

Read more

Unë jam Blenda Pajaziti, nxënëse e shkollës së mesme të mjekësisë. Njëkohësisht perfaqësoj shkollat e mesme të komunës së Pejës në KNK. Objektivat e KD-Peja janë gjithmonë në përputhje me dispozitat ligjore dhe gjithmonë do të mundohemi të arrijmë të paarritshmen. Nxënësit kanë nevoja e po ashtu edhe probleme të cilat do t’i prioritizojmë dhe ti zgjedhim e për këtë premton gjenerata 2022/2023.

Elita Gruda (Drenas)

elitagruda@gmail.com

Read more

Elita N. Gruda, lindur më 2.5.2005 në Komoran. Nxënëse e shkëlqyeshëme dhe kryetare e Këshillit të Nxënësëve në Gjimnazin "Gjergj Kastrioti - SKËNDERBEU"në Drenas dhe anëtare e Këshillit Drejtues të Këshillit të Nxënësëve të Kosovës. Pjesëmarrëse në aktivitetet e të rinjëve të komunes dhe më gjerë, si përfituese  e projektit për të rinjë, organizuar nga komuna në bashkëpunim me Qeverinë Japoneze dhe pjesëmarrëse në konferencën ndërkombëtare "TRUTHS THAT ARE DENIDED" organizuar nga YIHR  Kosova. Hapni rrugën për të rinjët, sukseset kurr nuk do të ju mungojnë!

Albios Beqiraj (Istog)

albiosb.17@gmail.com

Read more

Unë jam Albios Beqiraj jam 15 vjeç dhe vi nga komuna e Istogut. Mësimet i vijoj në SHML "Mithat Frashëri" jam ne drejtimin e IT-së. Jam përfaqësues i shkollave të mesme të komunës së Istogut. Pos kësaj jam i pasjonuar pas sportit më sakt sportit të hendbollit ku dhe marr pjes në përfaqësuesen u16 të Kosovës.  Unë mendoj se duhet ti përkrahim të rinjët sepse ata jan e ardhmja.

Elion Hajdari (Lipjan)

elionhajdari011@gmail.com

Read more

Une jam Elion Hajdari 17 vjeçar  kryetar i shkollës  së mesme SHMF “Adem Gllavica”Lipjan drejtimi Administratë  publike (Juridik).Jam vullnetar i organizatave jo qeveritare civile dhe mendoj te studioj ne fushën e IT-së.Dhe merrem me punë vullnetare të ndryshme.Si përfaqësues  i komunes Lipjanit është privilegj qe te jem pjestar në KNK.

Jeronim Sabedini (Ferizaj)

sabedinijeronim@gmail.com

Read more

Unë quhem Jeronim Sabedini,Jetoj në Ferizaj.Jam nxënës i klasës së XI dhe vijoj mësimet në Shkollën e Mesme ”Qendra e Kompetencës” në Ferizaj.Këtë vit jam përzgjedhur si kryetar i Këshillit të Nxënësve në shkollën tonë dhe njëkohësisht përfaqësues i Shkollave te Mesme ne nivel komunal.Është nder,krenari e privilegj që të jem zëri i nxënësve të Komunës së Ferizajt. Shpresoj që me punën time vullnetare të ngriti zërin e çdo nxënësi të shkollave tona!

Poema Saraqini (Gjakova)

poemasaraqini@gmail.com

Read more

Unë quhem Poema Saraqini.Kam lindur me 18.06.2006.Pra jam 16 vjeqare .Vi nga qyteti i Gjakovës.Jam në klasën e 11 në Gjimnazin “Hajdar Dushi”.Studioj shkencat natyrore.Marr pjesë në shumë organizata jo qeveritare.Këtë vitë jam Perfaqesuese e Nxënësve të Gjakovës .Mendoj që kjo është një ndër arritjet e mija më të mëdhaja gjatë këtyre viteve.Pëlqej njerzit që më sfidojnë .Jam shumë e aftë për komunikim ,andaj di të perfaqesoj Gjakovën ashtu siq i ka hije një qyteti të bukur si Gjakova .Eshtë nder,privilegj dhe krenari të jem zëri i nxënësve të Gjakovës.Me kënaqësi ,Poema e Gjakoves .

Bleona Abazi (Artane)

bleonaabazi27@gmail.com

Read more

Unë quhem Bleona Abazi.Jetoj në Fshatin Llabjan komuna e Artanës.Jam nxënëse e klasës së XI. Vijoj mësimet në Shkollën e Mesme Ekonomike Profesionale në Llabjan. Këtë vit jam përzgjedhur si përfaqësuese e Këshillit të Nxënësve në shkollën tonë.Është nder, krenari dhe privilegj që të jem zëri i nxënësve të Komunës së Artanës.Shpresoj që me punën time vullnetare të ngriti zërin e çdo nxënësi të shkollës tonë!

Anesa Vehapi (Prizren)

anesa.vehapi71@gmail.com

Read more

Une jam Anesa Vehapi vijoj mësimet në gjimnazin e shkencave natyrore “Gjon Buzuku”-Prizren si dhe jam përzgjedhur nënkryetare e KN-së në gjimnaz,gjithashtu perfaqësoj këshillin e nxënësve në nivel komune në Prizren.Është privilegj dhe përgjegjësi të jem pjesë e gjeneratës së XVIII-të të Këshillit Rinor të Kosovës.Ndryshimi per nje te ardhme te ndritur jemi ne,andaj ti japim kuptim atij!

Riga Raci (Fushe Kosova)

rigaracii@gmail.com

Read more

Unë jam Riga Raci dhe vijoj mësimin në Gjimnazin “Hivzi Sulejmani “ - Fushë Kosovë.Këtë vit jam përzgjedhur si përfaqësuese e nxënësve të Komunës së Fushë Kosovës. Tash e 4 vite jam e angazhuar në organizata jo-qeveritare të cilat shërbejnë për ndryshme pozitive në komunitet. Për gati 1 vit jam pjesë e Kuvendit Rinor të Kosovës si pjesë e Këshillit Drejtues. Me seriozitet maksimal jemi të gatshëm që ndryshimet të fillojn nga ne. Nder që të jem përfaqësuese e kësaj gjenerate të artë!

Art Ramizi (Gjilan)

artramizii06@gmail.com

Read more

Une jam Art Ramizi 16 vjeqar dhe prezantoj keshillin e nxenesve te Gjilanit ne keshillin e nxenesve te Kosoves.Me aktivitete merem qe plote 5 vite dhe jam pjestar i organizatave lokale dhe qendrore.Te gjitha detyrat e mia i mar me shum pergjegjesi dhe seriozitet.

Elvira Selmani (Shterpce)

elviraselmani26@gmail.com

Read more

Elvira SELMANI nxënëse e klasës së Xll në shkollës së mesme "Kongresi i Manastirit" Firajë Komuna Shtërpcë, Duhet ditur se pas shumë angazhimeve dhe rrezultateve të treguara në vitin e kaluar mua më kanë përzgjedhur që ta përfaqësoj Këshillin e Nxënësve edhe këtë vitë! Moto e ime për këtë vitë është, "Arsimimi cilësor është e ardhmja e vendit timë"!

Jon Kryeziu (Gjilan)

jonkryeziu62@gmail.com

Read more

Pershendetje un jam Jon Kryeziu , vij nga komuna e Gjilanit , jam Kryetar i Shkolles se mesme profesionale te Mjekesise si dhe Nenkryetar i par i Kshillit te nxenesve te Gjilanit. Esht privilegj dhe nder te jem nje ze per nxenesit ku ata munden me gjete mbeshtetje.                          "Se bashku mund te bejm ndryshimin" .

Flon Kastrati (Prishtina)

kastratiflon@gmail.com

Read more

The Fresh Prince of Bel-Air, Season 2, Episode 15, minute 4:21

Shpat Bulica (Kaqanik)

bulica.shpat@gmail.com

Read more

Shpat Bulica është nga Kaçaniku dhe ka lindur në vitin 2004. Ka mbaruar shkollën fillore në Kaçanik me sukses të plotë, krahas që ishte i shkëlqyer në mësime ishte edhe kryetar i këshillit të nxënësve në SHMU “Emin Duraku”. Gjatë vitit shkollor 2018/2019 ka marrë pjesë në garat e diturisë në lëndën e fizikës, ku në nivel shkolle dhe komune ishte fitues i vendeve të para, kurse në nivel republikan ishte fitues i vendit të dytë, në klasën e nëntë ishte pjesëmarrës në olimpiadat e XXI-të të Fizikanëve të rinj. Krahas mësimit është marrë edhe me aktivitete jashtëshkollore dhe joformale, ku ka ndjekur kurse të ndryshme rreth dizajnit grafik e zhvillimit të web faqeve, po ashtu ka marrë pjesë edhe në punëtori të ndryshme rreth mendimit kritik, aftësive shkrimore dhe të leximit, trajnime profesionale rreth kampanjave avokuese, parandalimit të ekstremizmit të dhunshëm, vullnetarizmit edukativ, edukimit jo-formal etj. Së fundmi ai po ndjek mësimet në Gjimnazin “Skënderbeu” në Kaçanik në drejtimin e shkencave natyrore, ku edhe në këtë shkollë është kryetar i këshillit të nxënësve. Është autor i një libri.

Robert Morina (Malisheva)

morinarobert39@gmail.com

Read more

Pershendetje, Jam Robet Morina , i lindur në Rahovec me datë 09/12/2005 , jam 17 vjeq , i rritur në fshatin Astrazup - Komuna Malishevë , kam perfunduar shkollen fillore në Astrazup me sukses te shkelqyer , jam nxenes i klases 12 ne shkollen e mesme profesionale “Kujtim Krasniqi” , hobi : Fotograf.

Elisa Braha (Prishtina)

brahaelisa@gmail.com

Read more

Jam Elisa Braha, perfaqesuese e shkollave te mesme te Prishtines. Prioriteti im eshte qe te ngrise zerin per cdo nxenes dhe te kontriboj sa me shume per arsim.

Murat Berisha (Prishtina)

berishamurat74@gmail.com

Read more

Une quhem Murat Berisha. Jetoj ne fashatin Siqev Komuna e Prishtines. Jam nxenes i kl Xl vijoj mesimet ne shkollen QK”Shtjefen Gjeçovi”kete vit jam zgjedh perfaques i shkollave te prishtines.Besoj edhe shpresoj se dot te jet privilegj per te bashkpunuar me juve

Albina Haklaj (Deqan)

haklajalbina@gmail.com

Read more

Jam Albina Haklaj, nxënëse e vitit të tretë në Gjimnazin “Vëllezërit Frashëri” në Deçan. Njëherësh jam edhe përfaqësuese e Komunës së Deçanit në KNK.  Të përkushtohesh për një të mirë të përgjithshme përveç që mund të duket si sfidë, është kënaqësi dhe nder. Le të bëjmë KNK së bashku një vlerë të shtuar të shoqërisë sonë!

Elvir Bozhdaraj (Deqan)

elvirbozhdaraj69@gmail.com

Read more

Jam Elvir Bozhdaraj,nxënës i vitit të tretë në “Tafil Kasumaj” poashtu përfaqësues i të rinjëve te komunës së Deçanit.Është nder dhe krenari të kem privilegjin të përfaqësoj zërin e të rinjeve të komunës së Deçanit. Mos u frikëso të deshtosh,frikësohu të mos provosh!

Rinese Veliqi (Skenderaj)

rrineseveliqi@gmail.com

Read more

Rinesa Veliqi , e lindur me 19.10.2004 ne Prishtine , jeton ne Polluzhe komuna Drenas ,vijon mesimet ne gjimnazin "Hamez Jashari" ne Skenderaj vitin e trete, Kryetare e keshillit se nxenesve se shkolles ,perfaqesuese e shkollave te mesme te komunes se Skenderajt ne KNK , njeashtu zv.Koordinatore ne QRPS Qendra Rinore Publike ne Skenderaj , antare ne KLSP Keshilli Lokal per Siguri Publike ne Skenderaj , dhe antare ne keshillin drejtues se RDK Rinia Demokratike e Kosoves dega Skenderaj .

Besiana Namani (Besiana)

namanibesiana9@gmail.com

Read more

 Unë jam Besiana Namani , 16 vjeqare nga komuna e Podujevës , nxënëse e gjimnazit "Aleksandër Xhuvani ", tashmë në klasën e Xl (vitin e dytë) të drejtimit shkenca natyrore . Jam përfaqësuese e shkollës sime, poashtu  përfaqësuese e shkollave të mesme të komunës së Podujevës dhe pjestare e  KNK (Këshilli i nxënësve të Kosovës). Një vajzë shembullore, entuziaste dhe ambicioze, më pëlqen të ndjek trajnime të ndryshme dhe të merrem me aktivitete jashtkurrikulare apo vullnetare. Jam trilinguale e çertifikuar nga kurse të ndryshme. Gjithashtu jam çertifikuar edhe nga trajnimet që kam ndjekur, për arritjet e mia dhe sukseset gjatë viteve. Karakteri dhe egoja e lartë janë gjë që e përbëjnë personalitetin tim e gjithashtu jam shumë e mirë në punën me grupe. Në të ardhmen pretendoj të jem shumë e suksesshme, më pëlqen drejtimi i mjeksisë por jam e aftë edhe në drejtimet tjera , dëshira ime është që në të ardhmen të bëj punë vullnetare, t'iu ndihmoj personave me nevoja, dhe pasi që jam adhuruese e kafshëve, t'iu siguroj strehim atyre. I'u jam falenderuese të gjithëve që ma besuan këtë detyrë me shumë përgjegjësi dhe shpresoj që së bashku të punojmë në kërkesën e nxenësve dhe ta ngrisim sa më lartë nivelin e arsimit.  

Algas Gora (Peja)

algasgora@hotmail.com

Read more

 Jam Algas Gora,përfaqesues i Gjimnazit "Bedri Pejani"Pejë dhe i shkollave te mesme në nivel komunal.Pretendoj te sjell rezultate gjithmonë dhe besoj se me KNK do e arrij këtë qëllim.Sigurohuni të na ndiqni në mediat tona përndryshe do të humbisni shumë.Gjithmonë me ju,për ju! Algasi marketingut :)

Gerta Sejfullahu (Rahovec)

gertasejfullahu@icloud.com

Read more

Gerta Sejfullahu, e lindur më 15.06.2006 në Prizren. Jeton në Krushë të Madhe komuna Rahovec. Vijon mësimet në SH.M.L. "Ukshin Hoti"-Krushë e Madhe, klasa e njëmbëdhjetë (11) apo viti i dytë. Kryetare e klasës 11/1, kryetare e Këshillit të Nxënësave të SH.M.L "Ukshin Hoti", përfaqësuese e komunës së Rahovecit në Këshillin Drejtues të Nxënësave të Kosovës,vullnetare në qendrën rinore SHL-Kosova.